Pikavippi

Pikavippi – Lainaa akuuttiin tarpeeseen

Pikavippi on pieni vakuudeton laina, joka otetaan yleensä, kun lainaa tarvitaan nopeasti 50 – 2000 euroa. Pikavippi maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakkaan tilille heti.

Muista kuitenkin, että Suomen lain edellyttämällä tavalla, lainaa ei voida maksaa yöllä. Laina tulee nostaa tilille kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Vinkki: Digipaper.fi on koonnut sivustolleen laajan kattaukset eri pikavipeistä. Lue lisää millaista lainaa voit hakea?

Ilmainen pikavippi

Onko olemassa ilmaista pikavippiä?

Kyllä. Useat lainapalvelut houkuttelevat asiakkaita ilmaisella pikavipillä ja näin se myös on! Ehtoja kuitenkin on, että pikavippi tulee maksaa takaisin tiettyyn eräpäivään mennessä, että lainan saa ilmaiseksi. Tuolta ajalta lainaan ei lisätä laisinkaan korkoa tai kuluja. Jos kuitenkin haluat lainaan pidemmän maksuajan, lisätään lainaan hinnaston mukaiset palvelumaksut.

Huom. Jos tarvitset lainaa, lue tarkoin lainaehdot, koska lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan takaisinmaksuehtojen mukaisesti. VertaaLainaa.fi sivustolle on kerrottu kuluttajalle tarkoin, mitä tarkoittaa laina? Kuka voi hakea lainaa ja miksi lainahakemus voidaan hylätä.

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Tärkein ehto jokaisella lainaa myöntämällä pankilla ja rahoituslaitoksella on, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Osa lainapalveluista voi vaatia hakijalta korkeampaakin ikää kuten mm. 20 – 23 vuoden ikää.

Muita tärkeitä ehtoja ovat, että hakijan tulee olla Suomen kansalainen, hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Kaiken sujuakseen mutkattomasti, hakijalla tulee lisäksi olla oma pankkitili sekä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Muista täyttää hakemus aina huolellisesti ja rehellisesti. Huolimattomasti täytetty lainahakemus viivästyttää hakemuksen käsittelyä tai johtaa jopa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Millaista lainaa tarvitset?

Lainaa hakiessa on hyvä miettiä millaiseen tarkoitukseen laina tulee?

Tällä hetkellä lainamarkkinoilla on seuraavanlaisia lainoja:

  • Pikavippi – Lainaa nopeaan ja akuuttiin lainatarpeeseen.
  • Kulutusluotto – Lainaa suurempi lainasumma isompaan hankintaan.
  • Laina, jolla onnistuu lainojen yhdistäminen yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.
  • Joustoluotto – Jossa lainan kulut ja korko määräytyy käytön mukaan.

Pikavippi vai kulutusluotto?

Aina ei ole helppo arvioida paljonko tarvitsee lainaa? Lainalaskuri on siitä mukava työväline lainansuunnittelussa, että se antaa heti arvion miten lainasumma, laina-aika ja korko vaikuttaa lainan kuluihin ja lainanlyhennykseen.

Monelle on ollut apua lainalaskurin käytöstä, koska näin on huomattavasti helpompi suunnitella omaa talouttaan pidemmällä aikavälillä.

Laske lainalaskurin avulla lainamäärä, oli kyseessä sitten pikavippi, kulutusluotto tai jokin muu laina.