Kulutusluotto

Kulutusluotto – Lainaa suurempaankin hankintaan

Kulutusluottoa haetaan pääsääntöisesti auton ostoon, remonttiin, kesämökin hankintaan sekä suurempiin juhliin kuten häitä varten. Elämässä tuskin kukaan selviää niin, ettei lainaa tarvitse missään vaiheessa ottaa. Suomalaisten suurin laina on usein asuntolaina ja toisena tulee kulutusluotto.

Lue lisää kulutusluotoista Vertaalainaa.fi palvelussa ja tutustu tarkemmin pankkeihin, jotka kulutusluottoa myöntävät.

Kulutusluoton hyvät ominaisuudet:

  • Vakuudeton laina – Suurempaakaan lainaa varten hakijan ei ole välttämätöntä hankkia takausta tai vakuuksia.
  • Netistä haettavan kulutusluoton saa tililleen nopeasti.
  • Verkosta löytyy useita lainapalveluita ja joka tarkoittaa että kilpailu asiakkaista on kovaa. Asiakas voi saada lainaa hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan.
  • Lainaa voi hakea verkosta mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Huom. Jos tarvitset pientä lainaa, mutta et tarvitse lainaa saman päivän aikana. Harkitse olisiko haettava laina kulutusluotto vai pikavippi. Kulutusluotossa lainasummat ovat alkaen 100 eurosta ylöspäin.

Kulutusluotto netistä

Suomalaiset käyttävät paljon nettiä. Verkosta ostetaan vaatteet, elektroniikka, hotellihuoneet ja lomamatkat. Enää ei edes lainan vuoksi kannata lähteä kivijalkapankkiin. Kun haet lainaa heti netistä säästät huomattavasti omaa aikaasi eikä lainan ottaminen netistä ole mitenkään harvinaista enää nykypäivänä.

Pikkuhiljaa myös perinteiset pankit ovat ymmärtäneet, että asiakkaat hakevat lainaa mielummin verkosta juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii, kun varaavat pankkiaikaa viikkojen päähän.

Lainatarjouksia kannattaa pyytää useita käyttämällä apuna esimerkiksi lainan kilpailutuspalveluita tai täyttämällä useampi lainahakemus itse. Hakijan on hyvä muistaa, että lainahakemukset ovat aina täysin maksuttomia eikä useammankaan tarjouksen pyytäminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Tutustu tarjouksen rauhassa kotisohvalla ja valitse halvin kulutusluotto. Syksyllä 2019 voimaan astuvan lain myötä, kulutusluotot ovat entistä edullisempia. Lainan korkokatto ei saa nousta yli 20 prosentin.

Mihin suomalaiset ottavat lainaa?

Yleisin syy kulutusluottoon on autolaina. Seuraavaksi yleisin on erilaiset suuremmat hankinnat kuten kodin keittiöremontti, kesämökin remontoiminen sekä häiden järjestäminen.

Suomalaiset ottavat lainaa myös sisustamiseen, lomamatkaan sekä moottoripyörään. Elämään tarvitaan välillä luksusta eikä säästäminen aina ole oikea eikä ainakaan nopein vaihtoehto.

Kulutusluottoa harkitusti ja vastuullisesti

Ota lainaa harkitusti ja vain sen verran mitä tarvitset. Jos lainasumman ja takaisinmaksuajan miettiminen on haastavaa, voit ottaa avuksesi maksuttoman lainalaskurin.

Lainalaskuri toimii siten, että lisäät laskuriin tarvitsemasi lainasumman, maksuajan sekä arvion lainan todellisesta vuosikorosta. Laskuri laskee suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä sekä kokonaiskustannuksista koko laina-ajalle.

Lainojen yhdistäminen

Tiesitkö, että voit hakea kulutusluottoa lainojen yhdistämistä varten?

Laske paljonko sinulla on kaikkiaan lainaa ja yhdistä lainat yhteen selkeämpään lainakokonaisuuteen. LainojenYhdistäminen.com palvelun käyttäminen tuo pidemmällä aikavälillä säästöä, kun pääset kahden tai useamman lainan päällekkäisistä kulu- ja korkomaksuista eroon.

 

Lue lisää kuluttajaluottojen tarjoamisesta ja niiden ehdoista: Kkv.fi – Kuluttajaluottojen tarjoaminen